Условия на RM

 

 

 

УСЛОВИЯ ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА ОНЛАЙН БЮЛЕТИН (NEWSLETTER)

 

ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

Чл. 1. „Смарт Гейт“ ООД, ЕИК 204611507 е собственик и администратор на уебсайта https://ratemate.eu/, както и на приложението RateMate. През нашия уебсайт можете да се запознаете с полезни статии и информация за здравословното хранене, различните продукти и тенденции в хранителната индустрия.

Ако желаете винаги да получавате актуалните ни статии и анализи, ние изпращаме онлайн бюлетин, за да ви държим в течение за новостите, да ви информираме за планирани игри и кампании, в които може да се включите, както и да ви уведомяваме при промени в нашия Уебсайт или Приложение, добавяне на нови функционалности и др.

 

АБОНИРАНЕ ЗА НАШИЯ ОНЛАЙН БЮЛЕТИН И ПРЕКРАТЯВАНЕ НА АБОНАМЕНТА

Чл. 2. (1) Посетителите, които желаят да се абонират за получаване на онлайн бюлетин на RateMate, доброволно предоставят свой имейл адрес и дават съгласието си той да бъде използван от Смарт Гейт за изпращане на бюлетин.

(2) Абониралите се за нашата услуга за онлайн бюлетин могат по всяко време да прекратят своя абонамент чрез бутона „Unsubscribe”, който се намира в края на всеки имейл, който изпращаме.

(3) Смарт Гейт запазва изключителното право да прекратява едностранно и без предизвестие абонаменти за получаване на онлайн бюлетин на потребители на сайта и приложението при съмнение за злоупотреби с нашата услуга.

 

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Чл. 3. (1) Смарт Гейт обработва личните данни на потребителите във връзка с получаването на онлайн бюлетин въз основа на изрично дадено от потребителя съгласие (чл. 6, пар. 1, б. „б“ от GDPR) и в съответствие с нашите Условия за обработка и защита на лични данни. За целите на изпращане на онлайн бюлетин ние събираме и обработваме единствено данни за имейл адрес.

(2) Смарт Гейт получава изричното съгласие на Потребителя за обработка на личните му данни чрез маркиране на чек-бокса за съгласие с Общите условия и Условията за обработка и защита на лични данни за използване на Приложението.

(3) Вие можете по всяко време да оттеглите съгласието си за обработване на личните Ви данни за целите на изпращане на онлайн бюлетин.

Чл. 4. Настоящите правила за ползване влизат в сила за всички посетители на Уебсайта, считано от 1 март 2021г.